Wengo

Leading Online Advising Website

Κάσσυ

Κάσσυ

Ταρωμάντης

Νεο

100 %
θετικές αξιολογήσεις


Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα εργαλείο καθοδήγησης κι εσωτερικής αναζήτησης. Πολύ συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι τα κρυμμένα, υποσυνείδητα ψυχολογικά μοτίβα που μας μπλοκάρουν και μας δημιουργούν προβλήματα σε διάφρους τομείς της ζωής μας.  Η εμπειρία μου με τις κάρτες Ταρώ μου


Διαβάστε περισσότερα για το προφίλRating & Reviews - Κάσσυ

Ανάμεσα σε 66 συνεδρίες(α) που πραγματοποίησα, έλαβα 1 αξιολογήσεις(η) εκ των οποίων 100% έμειναν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι.

Customer Feedback

Πολύ ικανοποιημένος

Ικανοποιημένος

Μέτρια

Δεν είμαι ικανοποιημένος

1

0

0

0


Sort by:

Απίθανη

Ξετυλιξε αμέσως την κατασταση όπως έχει. Οι συμβουλές και οι προβλέψεις της ηταν απολυτα κατατοπιστικές. Περιεγραψε το ατομο ως έχει καθως Επίσης και την κατασταση και την πορεια της σχεσης. Θα μιλήσουμε σύντομα. Ευχαριστώ!

Last 15 days ago - tzinatzinaki, την 17/01/2016


Phone Schedule - Κάσσυ

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Not available

Not available

Not available

Not available

Not available

Not available

Not available
Κάσσυ's Background

Ταρωμάντης - 18 Years of Experience

Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα εργαλείο καθοδήγησης κι εσωτερικής αναζήτησης. Πολύ συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι τα κρυμμένα, υποσυνείδητα ψυχολογικά μοτίβα που μας μπλοκάρουν και μας δημιουργούν προβλήματα σε διάφρους τομείς της ζωής μας.  Η εμπειρία μου με τις κάρτες Ταρώ μου έχει διδάξει, ότι συχνά τα χαρτιά δεν απαντούν άμεσα στην ερώτησή μας, αλλά μας δείχνουν τα θέματα εκείνα που πρέπει να ετνοπίσουμε και να λύσουμε πρώτα, πριν κινηθούμε προς ένα καλύτερο ή διαφορετικό μέλλον.      Πριν ν' αρχίσω να διαβάζω για σας θα σας ζητήσω να μου δώσετε ένα - δυο λεπτά για να συνδεθώ με την ενέργειατων καρτών, ώστε να αισθανθώ ποιες ακριβώς πληροφορίες θέλουν να μας δώσουν. Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι μια καθαρά διατυπωμένη ερώτηση- όχι ονομάτα ή ημερομηνίες γέννησης.

 • Το διάβασμα των καρτών Ταρώ μπορεί να γίνει για κάθε τομέα της ζωής μας. Για σχέσεις, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, για προσωπική ανάπτυξη και πολλά άλλα.

 • Συνήθως ρίχνω 7-10 χαρτιά, αλλά κάποιες φορές χρησιμοποιώ πιο πολύπλοκα ανοίγματα αν χρειάζεται. Δουλεύω με την Old English και την Bosch τράπουλα.

 • Θεωρώ ότι τα Ταρώ σχεδιάστηκαν πρώτα απ' όλα σαν ένα εργαλείο για να εμπλουτίσουμε το γνώθι σαυτόν και για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη κατανόηση των δυνάμεων που ενεργούν γύρω μας. Κάθε διάβασμα των καρτών Ταρώ θα πρέπει να ενισχύει την αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας ως πνευματικό ον και ως κύριος/κυρία των αποφάσεών σας.

 • Ένα διάβασμα Ταρώ δεν επεμβαίνει ούτε και ποτέ θα επέμβει στο θεϊκά δωσμένο δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Οι προβλέψεις μέσω των Ταρώ δείχνουν τις πιθανές εξελίξεις και τάσεις μιας κατάσταστης κι όχι αμετάβλητη έκβαση. Ο συμβολισμός στα Ταρώ είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να πληροφορεί τον αναζητητή πως να βελτιώσει τον εαυτό του και να διευρύνει την αντίληψή του, σχετικά με το πως βλέπει τον κόσμο γύρω του και το πως αλληλεπιδρά μ' αυτόν.

 • Τα Ταρώ έχουν ηλικία εκατοντάδων ετών και σχετίζονται και ρίχνουν φως σε απόκρυφες διδασκαλίες μυστικιστικών συστημάτων χιλιάδων ετών. Αυτό συμβαίνει χάρη στην ευέλικτη φύση της συμβολικής και αλληγορικής εικονογράφισης, που παραμένει ανέγγιχτη από τις εναλλασσόμενες κουλτούρες και πολιτισμούς, διατηρώντας τη σχετικότητά της διαμέσου των αιώνων.

 • Σαν εργαλείο ενίσχυσης της σοφίας και της προσωπικής ανάπτυξης, τα Ταρώ καθρεφτίζουν τις λειτουργίες του Ασυνείδητου νου, ο οποίος χρησιμοποιεί αρχετυπικές εικόνες για να επικοινωνήσει μαζί μας, μέσω ονείρων και μέσω της διαίσθησης. Η διαισθητική αντίληψη συχνά παραβλέπεται ή δε γίνεται κατανοητή από τη συνειδητή μας αντίληψη, γιατί η δεύτερη δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη συμβολική και αλληγορική γλώσσα. Τα Ταρώ επιχειρούν να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα και προάγουν μία αυξανόμενη εκτίμηση της διαισθητικής μας γνώσης.

 • Ένα διάβασμα καρτών Ταρώ θα πρέπει να είναι για σας μία εμπειρία εμψύχωσης κι αποκάλυψης, προσφέροντάς σας γνώση της πραγματικής φύσης μιας κατάστασης και δείχνοντάς σας πως να ισορροπήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις προτεραιότητές σας, κάνοντάς σας να ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνάμεις σας και να τα αξιοποιήσετε και να σας παρέχει ενδείξεις για το ποιο είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα του θέματος που σας ενδιαφέρει, αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει.

 • Όπως κάθε μορφή μαντείας, τα Ταρώ δεν είναι ποτέ 100% ακριβή. Το διάβασμα των καρτών Ταρώ δε θα πρέπει ποτέ να σας κάνει να αισθανθείτε παγιδευμένοι, καταδικασμένοι ή παραδομένοι στη μοίρα σας.

 • Τα Ταρώ φτιάχτηκαν για να σας βοηθήσουν να κάνετε χρήση των προσωπικών σας δυνάμεων ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές, όντας πληροφορημένοι και προετοιμασμένοι για τις πιθανές εξελίξεις στη ζωή σας.


 

 

 • - Θα διαβάσω τα χαρτιά για εσάς και μόνο για θέματα στα οποία εμπλέκεστε άμεσα κι όχι για τρίτους, διότι το θεωρώ ανήθικο να διαβάζεις τις κάρτες για κάποιον χωρίς την έγκρισή του.
 • -  Δεν ασχολούμαι με μαγεία και ξόρκια, γι' αυτό σας παρακαλώ να μη μου ζητήσετε κάτι τέτοιο.
 • - Το κάθε διάβασμα καρτών Ταρώ είναι εμπιστευτικό και σέβομαι την προστασία της ιδιωτικής ζωής του κάθε πελάτη.
 • - Δεν απαντώ σε ερωτήσεις για ιατρικά θέματα.
 • - Το βασικό μου μέλημα είναι να σας δώσω μια καθαρή εικόνα του τί συμβαίνει και να σας προσφέρω ψυχική ενδυνάμωση, ό,τι κι αν αποκαλύψουν οι κάρτες. Για το λόγο αυτό δε θα πω ποτέ ψέμματα σχετικά με το τι βλέπω ούτε θα προσπαθήσω να συγκαλύψω την αλήθεια ακομα κι αν αυτή δεν είναι αυτό που θα θέλατε ν' ακούσετε. Πιστεύω ότι το να δίνει κανείς ψεύτικες ελπίδες αντί για την αλήθεια, καθυστερεί την ψυχική εξέλιξη κάποιου και σκοτεινιάζει την αντίληψή του.
 • - Οι υπηρεσίες μου προσφέρονται για ψυχαγωγικούς λόγους, σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν υποκαθιστούν βοήθεια απο ιατρικές, νομικές και άλλες επαγγελματικές ειδικότητες.

 


Εμπειρία και δεξιότητες

Ειδίκευση στη μέθοδο ερμηνείας των Τεσσάρων Στοιχείων (Elemental Dignities)Πολύχρονη πείρα στη μελέτη και ερμηνεία των Ταρώ

Τίτλοι σπουδών

  2021 - MyBestPro - 75 rue d'Amsterdam - 75008 Paris