Blog Αστρολογίας by

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμός έτους 2015: 8

 

Γενικά για το έτος:

 

Έτος με δυναμική που δεν επιτρέπει αναβολές, λάθη και αναποφασιστικότητα. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο που θα επιτευχθεί με καθαρή λογική σκέψη και μεθόδευση των ενεργειών με ρεαλισμό. Έτος οικονομικής και κοινωνικής δύναμης που σημαντικοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν μέσα σε αυτό.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 1.

 

Γενικά: Είναι η αρχή ενός νέου ενναετή κύκλου. Ότι κάνεις φέτος θα επηρεάσει το μέλλον σου. Θα πρέπει να εστιάσεις στον εαυτό σου, να ορίσεις τους στόχους σου και να διεκδικήσεις τα "θέλω" σου.

 

Επαγγελματικά: Το κλειδί είναι να εστιάσεις στα ταλέντα σου, να παράξεις ιδέες τις οποίες θα βάλεις σε εφαρμογή. Με σύνεση, υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση στους στόχους σου ο δρόμος της επιτυχίας δεν θα είναι δύσκολο να σου ανοιχθεί καθώς θα έχεις την υποστήριξη ανωτέρων και συνεργατών που θα ανταποκριθούν θετικά.

 

Οικονομικά: Προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος στις υποχρεώσεις σου.

 

Αισθηματικά: Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν στην επικοινωνία με το σύντροφο σου. Κάνε ένα βήμα πίσω όταν εσύ με την συμπεριφορά σου έχεις προκαλέσει την ένταση.

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την αριθμολόγο Νίνα.
Επικοινώνησε τώρα

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ :2

 

Γενικά: Το 2015 είναι έτος που σου δίνει ρόλο διπλωμάτη ή ειρηνοποιού. Θα έχεις την ικανότητα να κατευνάζεις τα πνεύματα και να οδηγείς στην επίλυση των διαφορών μένοντας ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές.

 

Επαγγελματικά: Έχοντας θέσει τους στόχους σου το προηγούμενο χρόνο δεν θα πρέπει να χαλαρώνεις και να αφήνεις τις προσπάθειες και την συγκέντρωση σου σε αυτούς. Νέες προτάσεις μπορείς να τις εξετάσεις αλλά προσοχή στην άσκοπη σπατάλη χρόνου που θα σε απομακρύνουν από την πρόοδο σου με ονειροπολήσεις.

 

Οικονομικά: Πρόβλεψη και έλεγχος σε καθημερινή βάση θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις άσκοπες απώλειες χρημάτων και να αντιμετωπίσεις παροδικές δυσκολίες.

 

Αισθηματικά: Μιας που η διπλωματία θα είναι το ατού σας αυτή την χρονιά χρησιμοποίησέ την και σε αυτόν τον τομέα για να επιλύσεις προβλήματα και κακώς κείμενα στην σχέση σου.

Για τους αδέσμευτους είναι ευκαιρία να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας έχει λείψει καθώς και να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 3

 

Γενικά: Το 2015 κυριαρχούν για εσάς οι λέξεις "τώρα", και  "νέο"!!!! Τώρα λοιπόν εξετάζετε νέες προοπτικές, νέες δυνατότητες, νέες εμπειρίες και νέους προορισμούς.

 

Επαγγελματικά: Αλλαγές, πρωτοπορία και δράση στα επαγγελματικά σας. Όλα τώρα, αλλαγές και πρωτοπορία σε ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες καθώς και δράση για νέες με συμφωνίες ακόμη και με το εξωτερικό.

 

Οικονομικά: Προσοχή στα απαραίτητα και ουσιώδη και όχι στα επουσιώδη και χάριν εντυπωσιασμού έξοδα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εκτροχιασμού στα οικονομικά σας.

 

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους η ανάγκη για λίγη ελευθερία μέσα στην σχέση θα είναι επιθυμητή αρκεί να βρείτε την χρυσή τομή για να την κερδίσετε χωρίς ρήξεις.

Για τους αδέσμευτους επίσης η ελευθερία και η χαρά θα είναι το ζητούμενό σας μιας που είναι χρονιά που δεν επιζητάτε μια σοβαρή δέσμευση.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 4

 

Γενικά: Αυτή την χρονιά η υπομονή, η επιμονή και η αντοχή θα είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας για να αντιμετωπίσετε προβλήματα, να αποφύγετε παρεκκλίσεις της πορείας σας προς το επιθυμητό σας και να προοδεύσετε. Και φυσικά να θυμάστε ότι το "προλαμβάνειν" είναι προτιμότερο από το " θεραπεύειν" σε θέματα υγείας που έχετε αμελήσει.

 

Επαγγελματικά: Το 2015 δεν σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και απρόοπτα. Η υπομονή σου, σου δίνει την δυνατότητα να θέσεις σταθερές βάσεις ή να εδραιωθείς καλύτερα στην θέση σου.

 

Οικονομικά:  Το πρακτικό σου πνεύμα στην διαχείριση των οικονομικών σου είναι το όπλο σου ενάντια στην οικονομική αβεβαιότητα.

 

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους αυτή η χρονιά σας προτρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα για το σύντροφο σου προκειμένου να έχεις μια ανέφελη σχέση συντροφικότητας.

Εν αντιθέση με τους αδέσμευτους που δεν θα πρέπει να παραδώσουν εξ αρχής και άνευ όρων απερίσκεπτα την ψυχή τους σε νέους έρωτες.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 5

 

Γενικά: Το 2015 σας κάνει να θέλετε "νέες πνοές"!!! Η αλλαγή ξεκινά πρώτα από μέσα σας. Άλλα "θέλω" που επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Νέα εργασία, νέο σπίτι, νέοι άνθρωποι και νέοι ορίζοντες ακόμη και μέσω της μεταφυσικής αναζήτησης.

 

Επαγγελματικά: Νέες ιδέες και ενθουσιασμός θα σε οδηγήσουν να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες και σε αυτό θα σε βοηθήσει και το επικοινωνιακό σου ταλέντο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 

Οικονομικά: Απρόβλεπτα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θετικά ή αρνητικά που θα χρειαστούν την απαραίτητη προσοχή που χρήζουν τα οικονομικά σου για να διατηρήσεις τον έλεγχο.

 

Αισθηματικά: Οι "νέες πνοές" δεν αφήσουν ανεπηρέαστα και τα αισθηματικά σου που θα αποσυντονίσουν το σύντροφο σου και δεν θα βρίσκει το σωστό τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Βοηθήστε με τον διάλογο να σας καταλάβει σε αυτές σας τις αλλαγές.

Οι αδέσμευτοι με την δύναμη της επικοινωνίας μπορούν να κατακτήσουν ακόμη και τους πιο δύσκολα ανταποκρινόμενους ερωτικούς συντρόφους.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 6

 

Γενικά: Το 2015 σας προτρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και χωρίς βιασύνες τις προτεραιότητές σας και τον χρόνο σας. Δεν ευνοεί την πολυπραγματωσύνη και την σπατάλη χρόνου που δεν θα είναι για την επίτευξη των στόχων σας.

 

Επαγγελματικά: Νέα επαγγελματική ευκαιρία είτε επέκτασης της ήδη υπάρχουσας εργασίας, είτε μια νέα εργασία που θα πρέπει να εξετασθεί πολύ σοβαρά χωρίς ενθουσιασμούς.

 

Οικονομικά: Έξοδα για οικογενειακούς λόγους ή για ακίνητη περιουσία θα προκύψουν και στην λύση θα έχετε βοήθεια από πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης. Στους υπολοίπους τομείς δεν θα υπάρχουν απρόοπτα.

 

Αισθηματικά: Το ταίρι σας θα αναβάλει πρωτοβουλίες για να ενδυναμώσει την ερωτική σας σχέση και να αισθανθείτε και εσείς πιο ερωτεύσιμοι.

Για τους αδέσμευτους ο έρωτας είναι δίπλα σας και δεν έχει καμιά σχέση με τον κεραυνοβόλο. Φίλοι είναι αυτοί που θα σας ξυπνήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 7

 

Γενικά: Το 2015 είναι η χρονιά που δεν σας επιτρέπει να έχετε "στο φουλ τις μηχανές". Μια χρονιά που τα οικονομικά δεν θα είναι η άμεση προτεραιότητά σας. Το πνεύμα και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες προηγούνται. Το μέλλον μπορεί λίγο να περιμένει.

 

Επαγγελματικά: Έντονοι ρυθμοί στον επαγγελματικό χώρο θα σας αγχώσουν γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να βρείτε την χρυσή τομή που θα φέρει την επιθυμητή απόδοση με τους δικούς σας ρυθμούς. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

 

Οικονομικά: Δεν είναι χρονιά για στρουθοκαμηλισμούς στα οικονομικά. Με το να αρνείσε το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, ούτε ότι η λύση του θα έρθει από την καλή νεράιδα του παραμυθιού. Δραστηριοποιήσου για την επίλυση του.

 

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάντε λίγο και τα "στραβά μάτια" δηλαδή αφήστε και κάτι απαρατήρητο έστω και αν το έχετε παρατηρήσει. Μην φέρνετε το σύντροφο σας σε δύσκολη θέση δείχνοντάς του ότι για εσάς είναι ανοιχτό βιβλίο άρα προβλέψιμο. Χαλαρώστε το για επικρατήσει ο ερωτισμός.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ: 8

 

Γενικά: Το 2015 και το προσωπικό σας έτος έχουν τον ίδιο αριθμό, το 8. Έτος των άκρων, του μαύρου και του άσπρου, σύνδεση με το ανώτερο. Καρμικό έτος συγκομιδής και αποπληρωμής.

 

Επαγγελματικά: Έτος που σου δίνονται ευκαιρίες που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις αναγνωρίσετε και να τις υλοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να απολαύσετε αργότερα την σταθερότητα.

 

Οικονομικά: Γενναιόδωρο έτος για τα οικονομικά σας χωρίς πολύ μεγάλο κόπο.

 

Αισθηματικά: Το 2015 για τους δεσμευμένους είναι έτος που δεν θέλουν να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα. Προβλήματα και διαφορές όμως πρέπει και επιβάλλεται να εντοπισθούν και να επιλυθούν αν η σχέση σας ενδιαφέρει και θέλετε την συνέχειά της.

Οι αδέσμευτοι πάλι δεν θα έχουν ρομαντική διάθεση. Ο έρωτας ας μην είναι κεραυνοβόλος και ρομαντικός αρκεί να σας δίνει οικονομική και κοινωνική καταξίωση.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ : 9

 

Γενικά: Έτος που ήρθε η ώρα να μαζέψεις τους καρπούς των προηγούμενων ετών. Αν έσπειρες επιτυχημένα θα έχεις και την ανάλογη σοδειά. Αν όχι τότε θα πρέπει να αλλάξεις δρόμο, στόχους, τρόπους και να τακτοποιήσεις θέματα σε εκκρεμότητα.

 

Επαγγελματικά: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, ολοκλήρωση εργασιών και απογραφή των αποτελεσμάτων. Αν είναι θετικά τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε, αν πάλι όχι τώρα είναι η στιγμή να κάνετε στροφή στα επαγγελματικά σας.

 

Οικονομικά: Η ανεμελιά και η ανωριμότητα καθώς και οι λάθος επιλογές στα οικονομικά δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι για την καλή τους πορεία. Δείξτε σοβαρότητα.

 

Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους η σχέση σας πραγματικά δεν έχει λόγους ύπαρξης ή επιλύνοντας τα θέματα που σας πιέζουν και την πνίγουν ίσως τελικά και να έχει?

Οι αδέσμευτοι, σαφώς και η ελευθερία έχει τις αρετές της αλλά και η συντροφικότητα το ίδιο. Μήπως να την δοκιμάσετε χωρίς να βρίσκετε λόγους να την απορρίπτετε φοβούμενοι ότι θα στερηθείτε την ελευθερία σας?