Blog Αστρολογίας by

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους, έστω και αν δεν είστε σίγουροι πως πρόκειται να εξελιχθούν επιτυχώς Από δω και στο εξής και για μεγάλο χρονικό διάστημα η τύχη είναι με το μέρος σας και οι προοπτικές εξέλιξης στην ζωή σας είναι πολύ καλές. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Δυστυχώς αυτό τον μήνα δεν υπάρχει προοπτική για κάτι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε σχέση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Δείτε αν μπορείτε να αποδεχτείτε κάποιες καταστάσεις. Κάποιες συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις ίσως παρουσιαστούν αυτή την εποχή και επίσης θετικές συμφωνίες στα επαγγελματικά σας που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Έχετε την ευκαιρία να δείτε ξανά μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να δανείσετε λεφτά σε ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ
Επικοινώνησε τώρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατάτε μικρό καλάθι στις προσδοκίες που έχετε από τη νέα σας σχέση. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε. Ίσως αυτή να είναι μια περίοδος εντάσεων με κάποιους ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αν εργαστείτε με συνέπεια και ζήλο θα μπορέσετε να κερδίσετε τη μάχη του ανταγωνισμού. Είστε σε δημιουργική οίστρο και η αναγνώριση των αξιών σας δεν είναι μακριά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλοντας να εξοικονομήσετε χρήματα θα στραφείτε σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους ή συναδέλφους ή συνεργάτες. Οι εκκρεμότητες θα ξεπερασθούν όμως με θέληση και αποφασιστικότητα. Η ακτινοβολία που εκπέμπει ο χαρακτήρας σας και η αίσθηση του χιούμορ σας κάνουν αξιοπρόσεκτους. Βάλτε στόχους που είναι εφικτοί και που αν πραγματοποιηθούν θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην δουλειά σας λόγω εκκρεμοτήτων πού έχετε αφήσει ανοιχτές παλαιότερα. Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και αναστατώνετε τους γύρω σας χωρίς σοβαρό λόγο. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας και μην διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Αν αλλάξετε διάθεση και βρείτε τη χαμένη σας ζωντάνια, ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει και για εσάς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικά, συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνετε πραγματικότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τις εντάσεις με τους φίλους και τους συγγενείς σας Μάθετε να φιλτράρετε τις πληροφορίες που δέχεστε. Προσοχή να μην εξωτερικεύσετε σε θυμό, την πίεση που δέχεστε στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Στον ελεύθερο σας χρόνο, ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα Από αυτό τον μήνα οι καταστάσεις γίνονται πιο ευχάριστες και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στα οικονομικά σας. Προχωρήστε με ασφάλεια και προσοχή. Κάποιες νέες γνωριμίες, θα εκτιμήσουν πολύ το ταλέντο σας. Είτε λόγω δικής σας αδυναμίας, είτε λόγω άλλων συγκυριών τα πράγματα πάνε κατά διαβόλου αυτό τον μήνα και όλα ανατρέπονται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε την επιθυμία για περισσότερη προσοχή από τους άλλους για να νιώσετε εσείς πιο ασφαλείς. Η σχέση σας βρίσκεται σε κομβικό σημείο και χρειάζεται προσοχή για να μην τα διαλύσετε όλα. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική πρόταση που θα κάνει την εμφάνισή της αυτό τον μήνα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κρίνετε αρνητικά οποιονδήποτε γνωρίζετε, βάλτε τέλος στην ανασφάλεια σας, δεν θέλουν οι πάντες να σας κάνουν κακό. Αναπάντεχες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα προκύψουν για τους γεννημένους στην αρχή του μήνα. Έχετε την τάση να συνδέεστε στενά με αυτό που κάνετε και μοιάζετε σαν να εξαρτάστε. Μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας θα σας συγκινήσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε κάτι στο σύμπαν και θα σας το επιστρέψει, η θετική ενέργεια πάντα πάνω από όλα. Δείξτε με έμπρακτο τρόπο πως νοιάζεστε για τους συναδέλφους σας. Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που υπόσχονται πολλά άλλα θα πρέπει να αντιδράσετε αστραπιαία. Ευνοϊκή συναισθηματικά είναι αυτή η περίοδος για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου, που θα μπορούσατε τώρα να βρείτε ένα μεγάλο έρωτα ή να ζωντανέψετε ένα παλιότερο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος είναι ιδανική για να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προστριβές και οι εντάσεις δεν είναι μέσα στη φύση σας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Το τελευταίο διάστημα βρίσκετε πιο εύκολα ανταπόκριση από άτομα του άλλου φύλου. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων. Αυτό τον μήνα μια κοινωνική έξαρση θα σας κάνει να συμμετέχετε σε μαζικές εκδηλώσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το πάθος κυριαρχεί στην αισθηματική σας ζωή και σας παρασύρει σε υπερβολές. Ένας διακανονισμός των χρεών σας είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Είστε ιδιαίτερα ντροπαλοί, αλλά έφτασε ο καιρός να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά σας ραντεβού και να μην δίνετε δικαιώματα. Αξιοποιήστε τα μαθήματα ζωής από τα καθημερινά συμβάντα και βιώματά σας.