Blog Αστρολογίας by

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 

ΚΡΙΟΣ

Χάρη στο πείσμα και την εργατικότητά σας θα πετύχετε το σκοπό σας αυτό το μήνα . Κάντε μια νέα αρχή και δώστε διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και μην γίνεστε καταπιεστικοί με τον σύντροφό σας. Η έντονη επιθυμία σας για ανανέωση θα συνεχιστεί και αυτό τον μήνα. Ανοίγματα οικονομικής φύσης που συνηθίζατε να κάνατε παλαιότερα θα πρέπει να αποφευχθούν αυτή την. Μην κάνετε επιπόλαιες επαγγελματικές κινήσεις και μην παίρνετε εύκολα το ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλά ξεκινάει ο μήνας αυτός για εσάς  Η διάθεση σας είναι καλύτερη και η σχέση με το σύντροφο σας βελτιώνεται. Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα σας απαλλάξουν από το άγχος Αυτή η περίοδος πρόκειται να σας φέρει πολλές υποχρεώσεις και μεγάλο άγχος. Θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας προσφέρουν βοήθεια στα προβλήματα σας. Οι εμπνεύσεις σας έχουν αποδειχτεί απολύτως εύστοχες.

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ
Επικοινώνησε τώρα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και για εσάς αγαπημένα μου Διδυμάκια ο Απρίλης είναι ένας καλός και γεμάτος μήνας Συνεχίστε στο ίδιο μονοπάτι και θα τα καταφέρετε όλα αυτά που θέλετε.  Θα πρέπει όμως  να ισορροπήσετε μεταξύ υποχρεώσεων οικονομικής φύσεως προς τρίτους και του προϋπολογισμού των διακοπών σας. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες από τους συνεργάτες σας για το κατά πόσο έχετε αγνές προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα παρουσιαστούν αναπάντεχα σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών αυτό τον μήνα . Διάφορες αναμνήσεις από το παρελθόν εισβάλλουν στη μνήμη σας και προκαλούν αναστάτωση. Τα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν  και με μεγάλη δυσκολία θα καταφέρετε να κρατήσετε την ηρεμία και τη λογική σας. Τα έντονα συναισθήματα που έχετε, θα σας οδηγήσουν στο να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Βάλτε το άγχος στην άκρη με κάποιες δημιουργικές ασχολίες. Μην αφήνετε τον εαυτό σας εντελώς ελεύθερο απέναντι στις όποιες προκλήσεις. Καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά τις υποθέσεις σας. Να θυμάστε πως το να είναι κάποιος ενεργός πολίτης, είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, με τις οποίες θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια φιλοσοφική διάθεση αυτό τον μήνα από μέρους σας, μην την αφήσετε όμως να σας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις σχετικές με την ζωή σας. Η δύναμη που αποκτήσατε τελευταία φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους. Να θυμάστε πως πρέπει να κυνηγήσετε την τύχη σας για να σας χαμογελάσει. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις απαιτούν συνεχή βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΖΥΓΟΣ

Οι καιροί επιτάσσουν προσωπικές θυσίες για τους περισσότερους. Αυτό τον μήνα η διάθεση σας ανεβαίνει και μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Θα βγείτε από το πρόγραμμα σας και θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσο πρέπει. Μην απογοητεύεστε με την πρώτη στραβή που θα σας τύχει. Κάθε εμπόδιο για καλό. Η διαίσθηση σας αυτό τον μήνα σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί, μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και αναπάντεχες ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε καιρός να πραγματοποιήσετε αυτά για τα οποία διστάζατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οικονομικές υποθέσεις θα ήταν καλό να τις προσέξετε. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτό το μήνα για να δείξετε την αξία σας στην εργασία σας . Ήρθε η στιγμή να βάλετε ένα τέλος στην εργένικη ζωή, κάνοντας το επόμενο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτό το μήνα αποφάσεις που φαίνονται εύκολες τώρα αλλά θα δημιουργήσουν επιπλέον ευθύνες αργότερα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και σας προβληματίζουν. Αν μπορείτε να τις αποφύγετε κάντε το. Θα βελτιωθούν η οικονομική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Καλυτερεύουν οι σχέσεις με τους συγγενείς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με οιοδήποτε τρόπο. Εξετάστε με προσοχή τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους άλλους, γιατί μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν τα πράγματα. Επίσης αν βρίσκεστε σε σχέση ίσως  θα σας τεθεί το δίλημμα για το αν πρέπει να  προχωρήσετε την σχέση σας λίγο πιο κάτω  Σύντομα θα αναγνωριστεί το έργο σας, ακόμα και από αυτούς που δεν το περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα εργασίας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μήνα ,επίσης εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στα επαγγελματικά σας ,ενώ και στα οικονομικά σας προβλήματα βρίσκετε λύσεις. Αισθάνεστε την ανάγκη να εκφραστείτε πιο ελεύθερα στη σχέση σας, αλλά φοβάστε τις αντιδράσεις. Θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον αυτή τη χρονική περίοδο.

 ΙΧΘΥΕΣ

Κάντε εσωτερικό διαλογισμό για να μπορέσετε να βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν σημαντικά αυτό το μήνα έτσι ώστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Κάποιοι από εσάς θα αισθανθούν ιδιαίτερα ανασφαλείς με τα οικονομικά τους αυτήν την περίοδο. Θα ήταν καλό να κάνετε πιο τακτικά κάποιο δώρο ή μια ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σας. Η πηγαίας διαίσθηση σας αυτό τον μήνα θα σας βοηθήσει κάνετε τις σωστές επιλογές αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.