Blog Αστρολογίας by

Τα ζώδια μπορούν να καθορίσουν τα ταλέντα σας;

Astrocenter

Astrocenter

Ζώδια&ταλέντα

Ανακάλυψε το δικό σου!

 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το να ξέρει κανείς τις κλίσεις και τα ταλέντα του ή ακόμα και το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει είναι κάτι το πολύ περίπλοκο και συχνά μια απόφαση που αφήνεται στην τύχη ή σε διάφορες συγκυριακές καταστάσεις της ζωής, σχετικές με το περιβάλλον, το σχολείο, την οικογένεια, τους φίλους ή ακόμα και με το σύστημα παιδείας! Στο άρθρο μας λοιπόν, θα θέλαμε να σας δώσουμε μια ιδέα για το πώς τα ζώδια μπορούν να επηρεάσουν/καθορίσουν τις κλίσεις και τα ταλέντα του καθενός από εμάς.  Ο παρακάτω οδηγός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εγχειρίδιο και να σας δώσει ερεθίσματα για σκέψη καθώς και να βοηθήσει να ανιχνεύσετε τις κλίσεις που συνδέονται με το ζώδιό σας.

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

ΚΡΙΟΣ

Αν είστε τον αστερισμό του Κριού,  που είναι ζώδιο της φωτιάς, θα σημαδέψουν τη ζωή σας η συνεχείς προκλήσεις, αλλά και η ιδιαίτερη ικανότητα να απαντάτε σε αυτές με δυναμισμό. Έχετε μια πολύ δυναμική προσωπικότητα ικανή να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε επαγγέλματα όπως αυτά του πυροσβέστη, του γιατρού, του ιατρού χειρούργου, επαγγελματία αθλητή, καριέρα σε στρατιωτικά επαγγέλματα και θεσμούς αλλά και σε οποιοδήποτε είδος εργασίας όπου οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται άμεσα και αποτελεσματικά και όπου η αδρεναλίνη διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, ζώδιο της Γης. Για εσάς η σχέση με τη γη είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να γίνεται επιφανείς μηχανικοί, τεχνίτες και κατασκευαστές. Οι Ταύροι είναι επίσης προσωπικότητες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δεξιότητες στα χρηματοοικονομικά και ως εκ τούτου είναι καλοί οικονομολόγοι κι επενδυτές. Η λέξη –δομή είναι αυτή που τους χαρακτηρίζει, ιδίως όταν σχετίζεται με απτές αλλά και ακόμα και πιο αφηρημένες έννοιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν ζώδιο οι Δίδυμοι, είναι ζώδιο του αέρα, και συνήθως σχετίζονται με τον κόσμο της διαλεκτικής, της επιστήμης, της λογοτεχνίας και της δημοσιογραφίας. Εκδότες, βιβλιοπώλες, δικηγόροι, καθηγητές, ζωγράφοι και μουσικοί. Αν και ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι με ένα επάγγελμα, μπορούν να έχουν διαφορετικά είδη εργασίας ανταγωνιστικά μεταξύ τους τα οποία όμως ασκούν με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο του Καρκίνου είναι ζώδιο του νερού, κι εκδηλώνει μια τεράστια ικανότητα για επίμονη ενέργεια που απαιτεί λεπτομέρεια. Μπορούν να ασχοληθούν με αντίκες, να γίνουν συλλέκτες, ζωγράφοι, συγγραφείς ή μουσικοί. Αγαπούν τις μαγειρικές τέχνες, την τουριστική βιομηχανία και τα εστιατόρια. Συνήθως έχουν πολύ καλό γούστο. Η υψηλή ραπτική είναι ένας τομέας στον οποίο οι καρκίνοι διαπρέπουν. Πρόκειται για ανθρώπους που μπορεί να ταλαντεύονται από το νοητικό στο φυσικό/χειρωνακτικό επίπεδο και να προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, ζώδιο της Φωτιάς,  είναι ζώδιο ισχυρό, μαχητικό και μπορεί να επιτύχει το στόχο του αλλά και να αφοσιωθεί σε κάθε είδους καριέρα. Τελειομανής, μπορεί να προσβλέπει σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Συγγραφέας, καλλιτέχνης, γιατρός, στέλεχος ή διευθυντής, είναι ικανός να δώσει βάρος και επιμονή, αλλά και για την προσωπική του «πινελιά» με τελικό σκοπό τη επιτυχία.

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο της Γης οι Παρθένοι, είναι ταλαντούχοι αθλητές, αλλά και ικανοί για επαγγέλματα που σχετίζονται με το χώρο της υγείας και της αισθητικής. Η δεξιότητα και η ακρίβεια είναι δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του Παρθένου. Οφείλουμε να παρατηρήσουμε επίσης ότι τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι συχνά αγαπημένο χόμπι, χωρίς φυσικά να παραλείπουν θέματα ασφαλείας.

ΖΥΓΟΣ

Τους Ζυγούς, ζώδιο του αέρα, τους χαρακτηρίζει η μεγάλη τους ικανότητα σε καθήκοντα δικαστή, δικηγόρου, διπλωμάτη, συγγραφέα αλλά και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις. Επίσης, μπορούν να εξελιχθούν σε ικανότατοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί, και ηγέτες. Είναι επίσης ικανότατοι διευθυντές των μεγάλων εταιρειών αλλά και επιχειρηματίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσους γεννήθηκαν στο Σκορπιό, το γνωστό ζώδιο του νερού, τους διακρίνει η ικανότητα να ακολουθήσουν ιατρικά επαγγέλματα όπως αυτό του χειρούργου, και να γίνουν βιρτουόζοι του αντικειμένου. Είναι συνήθως επώνυμοι δικηγόροι ή εξαιρετικοί εγκληματολόγοι, με μεγάλη διαίσθηση και φαντασία. Σε καθήκοντα υπεύθυνου σε κάποιο πόστο ή υπηρεσία είναι εξαιρετικά οργανωτικοί. Στην πραγματικότητα, τους συναντάμε σε πολλά διαφορετικά επαγγέλματα και συχνά κατέχουν εξέχουσες θέσεις: σε επιστήμες, τέχνες, δημοσιογραφία, μεταλλουργία και χημεία, αλλά και τη θεολογία ή τη φιλοσοφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, ένα από τα ζώδια της φωτιάς, τότε η ρουτίνα δεν είναι ο καλύτερός σας φίλος αφού διακαώς αναζητείτε τη μόνιμη κίνηση.  Επαγγέλματα τα οποία σας ταιριάζουν είναι αυτό του δημοσιογράφου ρεπόρτερ, του φωτογράφου ή και του χρονικογράφου. Έχετε επίσης κλίση στη διδασκαλία, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στα καλλιτεχνικά αλλά και στην εξερεύνηση. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά σας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη σας για τα ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζώδιο Αιγόκερω , ζώδιο της Γης, έλκεται από εκείνες τις δραστηριότητες που απαιτούν λεπτομέρεια, υπομονή, συγκέντρωση, σχεδιασμό, μελέτη και έρευνα.  Τέτοια επαγγέλματα σχετίζονται με τη διοίκηση, την οικονομία, τη διπλωματία αλλά και την πολιτική. Επιφανείς μηχανικοί, δικηγόροι, καλλιτέχνες γεννιούνται συνήθως στον Αιγόκερω. Γενικά όμως, οποιαδήποτε και να είναι το επάγγελμα που επιλέγουν, αφοσιώνονται με αγάπη στο έργο τους χάρη στην εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που τους χαρακτηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε κάθε Υδροχόο, ζώδιο του αέρα, υπάρχει κάτι από εφευρέτη και μηχανικό. Είναι ένα από τα ζώδια με χαρισματικές τεχνικές ικανότητες. Διακρίνεται σε επαγγελματικούς τομείς σχετικούς με τη σύγχρονη επιστήμη, την έρευνα σε ατομική ενέργεια, μηχανική αλλά και αρχιτεκτονική. Είναι άνθρωποι που μπορούν να ασκήσουν επαγγέλματα που απαιτούν τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τελέσουν καθήκοντα με πολύ μεθοδικότητα. Αγαπούν τη γνώση και έχουν πάθος για τη δουλειά τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσοι γεννήθηκαν στον αστερισμό του Ιχθύ, ζώδιο του νερού, πάντα έχουν καλύτερες αποδόσεις σε επαγγέλματα που απαιτούν περισσότερο φαντασία και λιγότερο λογική. Έλκονται από τη διδασκαλία αλλά και τη μουσική δημιουργία. Τους αρέσουν οι τέχνες, ο πολιτισμός και η ζωγραφική. Επίσης, συχνά προτιμούν επαγγέλματα που τους επιτρέπουν να παρέχουν βοήθεια στους συνανθρώπους τους ή και στα ζώα. Είναι συνεργάσιμοι και ταυτόχρονα ζορίζονται σε ένα περιβάλλον με αυστηρούς κανόνες.

 

Κλείνοντας, θα λέγαμε ότι ο καθένας μας έχει κάποιες ικανότητες πιο ανεπτυγμένες από κάποιες άλλες ανάλογα με τον αστερισμό του. Πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε αυτό που έχει δείξει η ιστορία, ότι το αποτέλεσμα μιας δραστηριότητας οφείλεται κατά 90% στην εργασία και κατά 10% στο ταλέντο. Οπότε αν δίδεστε με πάθος, αγάπη και επιμονή στο έργο σας, οι πιθανότητες αποτυχία είναι μηδαμινές!

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

Astrocenter

Astrocenter