Blog Αστρολογίας by

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΙΟΥ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε πράγματα αυτό τον μήνα που θα σας εκθέσουν γιατί γίνονται πολλά τώρα πίσω από την πλάτη σας. Αποφύγετε επίσης τις πολλές και ριζικές αλλαγές. Αυτή είναι χωρίς αντίρρηση η κατάλληλη στιγμή, για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε ταξίδια και να ανακαλύψετε πιο νέους τρόπους έκφρασης.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας δύσκολα θα έλεγα ξεκινάει για εσάς. Έπειτα από κάποια λάθη σας, η σχέση σας θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε την κακή συμπεριφορά σας. Βάλτε σε σειρά τα θέματα του σπιτιού σας και οργανώστε με υπομονή τα σχέδια σας και μην ξύνετε πληγές που έχουν να κάνουν με το σύντροφο σας. Μην είστε επιπόλαιοι και ανώριμοι στις σχέσεις σας γιατί απομακρύνετε τους πάντες από κοντά σας. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ!
Επικοινώνησε τώρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχαγωγία και οι καλές σχέσεις με τους συγγενείς και τους φίλους σας θα ομορφύνουν την ζωή σας. Χρειάζεται αυτοέλεγχος και αυτοπειθαρχία σε όλους τους τομείς. Ήρθε ο καιρός να αλλάξετε οικονομική στρατηγική. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αυτόν τον καιρό θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η εξελιγμένη σας αντίληψη, σας βοηθάει να κάνετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να κάνετε περισσότερη παρέα με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Θα είστε σε θέση αυτό το μήνα να κάνετε κάποιες επιτυχημένες εμπορικές κινήσεις. Η ρουτίνα σας, σας κουράζει και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Θα αυξήσετε τα χρήματά σας αν σκεφθείτε με προσοχή τα επόμενα βήματά σας και δεν κάνετε περιττά έξοδα. Δεν είναι δυνατό να συνεχίσετε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα κερδίζετε, κάντε οικονομία.


ΛΕΩΝ

Η καλή εντύπωση των άλλων για εσάς στον επαγγελματικό χώρο πλήττεται αυτό τον μήνα. Ευκαιρίες στον σας επαγγελματικό χώρο προκύπτουν για εσάς που γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες. Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή και ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που αγαπάτε. Προβλήματα παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά η συμπαράσταση των φίλων σας θα βοηθήσει αρκετά. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά. Οι έντονες επιθυμίες και το πάθος σας δεν εκφράζονται με σωστό τρόπο μέσα στη σχέση σας. Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από ευθύνες θα πρέπει να κοντρολαριστεί για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο σας. Η εσωστρέφεια σας οδηγεί στη μελαγχολία, με αποτέλεσμα να τα βλέπετε όλα μαύρα. Αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέα επαγγελματικά βήματα.


ΖΥΓΟΣ

Μην αναλώνετε άσκοπα τον ελεύθερο σας χρόνο, κάνοντας πράγματα που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε άμεσα υποθέσεις που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή συναδέλφους και συνεργάτες γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψουν, παρά θα σας βοηθήσουν. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται πως διέρχεται μια παροδική κρίση. Πρέπει να αντιμετωπιστεί προσεκτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν χρειαστεί να είστε υποχωρητικοί για να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους, κάντε το. Αν και οι περισσότεροι από εσάς περνάτε δύσκολα και κουραστικά, αυτό τον μήνα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο. Τα αποτελέσματα του έγκαιρου προγραμματισμού σας θα αρχίσουν σύντομα να φαίνονται. Ο μήνας ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και το χτίσιμο κοινωνικών επαφών.

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ!
Επικοινώνησε τώρα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές έχετε σωστές ιδέες, αλλά δεν μπορείτε να τις διατυπώσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Ένα λεπτό θέμα που αφορά την οικογένειά σας θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ορισμένες εντάσεις με το ταίρι σας και με την οικογένεια σας, θα σας επηρεάσουν σημαντικά. Το πλανητικό σύστημα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίστε με ωριμότητα όσα προβλήματα προκύψουν στη σχέση σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε παράνομους δεσμούς, σκεφθείτε το σπίτι σας και το στεφάνι σας. Το θάρρος της γνώμης σας και ενίοτε το θράσος που έχετε σας ωθούν σε τολμηρές πράξεις. Η προσωπική και συναισθηματική σας γαλήνη μπορεί και αυτό τον μήνα να κινδυνεύει από φίλους που μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας σε θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στα οικονομικά σας και να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας. Έχετε αυτή την περίοδο μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αυτό θα βοηθήσει τις σχέσεις σας με τους συνανθρώπους σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες αυτό τον μήνα. Θα πρέπει να είστε προνοητικοί και να θέσετε τις βάσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη και θα διασκεδάσετε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διάφορες αναμνήσεις από το παρελθόν εισβάλλουν στη μνήμη σας αυτό το μήνα και προκαλούν αναστάτωση. Η περίοδος που ακολουθεί είναι καλή για όσους θέλουν να κάνουν μια νέα σχέση ή ακόμη σκέφτονται ένα καινούριο ξεκίνημα στα επαγγελματικά τους .