Blog Αστρολογίας by

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Astrocenter

Astrocenter

 Χαρακτηριστικά ζωδίων

Αν διαβάζατε το ωροσκόπιο σας, και σας προειδοποιούσε ότι σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τα αισθηματικά σας, πως θα αντιδρούσατε; Θα βγαίνατε για μια βόλτα με ένα φίλο για να "δείτε τι παίζει"; Πως θα αντιδρούσατε σε κατάσταση «πολιορκίας»; Εάν στην επόμενη γωνία ένας νόστιμος νέος ή νέα σας ρωτήσει κάτι περιπαιχτικά; Στο παρακάτω ωροσκόπιο, διαβάστε πως αντιδράει το κάθε ζώδιο σε τέτοιου είδους περιστάσεις.

Κριός

Οι Κριοί είναι ικανότατοι στο να σκέφτονται γρήγορα και να λαμβάνουν δράση. Είναι επίσης αρκετά ανταγωνιστικό ζώδιο, και συνήθως σε καταστάσεις «πολιορκίας» προσπαθεί να αποφύγει οποιαδήποτε ανάμιξη τρίτων ή φίλων.  

Ταύρος

Είναι λίγο πεισματάρης, αλλά πιστός, τρυφερός, κάπως κτητικός, με σταθερές ιδέες, αλλά αν του καρφωθεί κάτι στο κεφάλι ή κάποιος του ζητήσει κάτι που τον κάνει να πεισμώσει, τότε σύντομα αυτός που το ζήτησε θα παραμιλάει… «Καταραμένη να ναι η ώρα που σου μίλησα..»

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους
Επικοινώνησε τώρα

Δίδυμοι

Είναι το ζώδιο της επικοινωνίας. Για τους Δίδυμους, ο στόχος είναι να πάρουν τον αριθμό σας, ότι και να τους κοστίσει. Είναι ικανοί να σκαρφιστούν επιτόπου ένα απίστευτο σενάριο, αρκεί να φτάσουν στο στόχο τους με επιτυχία!

Καρκίνος

Για τους καρκίνους η βασική αξία στη ζωή είναι η οικογένεια, οπότε ακόμα και στην απλή ερώτηση που θα σας κάνει στο δρόμο « Συγγνώμη, για Γλυφάδα καλά πάω;», τότε υπονοούμενο είναι «θέλω να κάνω παιδί μαζί σου» …ή και αν δεν το εννοούν, σίγουρα τους περνάει από το μυαλό.

Λέων

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πραγματικά «να ρίχνει δίχτυα» τότε αυτός είναι ο Λέοντας. Είναι ζώδια ικανότατα στο φλερτ. Πολύ σύντομα αρχίζουν τα κομπλιμέντα και παίζουν το παιχνίδι της αποπλάνησης με τεράστια δεξιότητα. Το στοιχείο των Λεόντων πραγματικά είναι «η γοητεία»… Τι τυχεροί που είναι κάποιοι να έχουν τέτοιες ικανότητες!

Παρθένος

Ομαλοί, μεθοδικοί, θα έλεγε κανείς ότι πλησιάζουν στο στυλ του Woody Allen με τις ατάκες και την ατελείωτη επιμονή στη λεπτομέρεια. Παρά τις ισχυρές αναλυτικές ικανότητες αυτού του ζωδίου και την ανάγκη να έχει σφαιρική άποψη και άρα κάνει επίμονες ερωτήσεις, η όποια επιμονή στη λεπτομέρεια έχει πολλές φορές άλλες διαθέσεις…

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο συμβολίζει στην αστρολογία το ζευγάρι, ως εκ τούτου, στην παραπάνω ερώτηση του Καρκίνου θα απαντούσε "Για Γλυφάδα; Προς τα κει...", και κάνοντας μια νευρική παύση, θα ανταπαντούσε "Εεεε..συγνώμη, που ακριβώς πηγαίνεις στη Γλυφάδα; …κι εγώ εκεί πάω.."

Σκορπιός

Το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι το ζώδιο του έρωτα. Ζώδιο παθιασμένο και φλογερό που δε θα λάβει σοβαρά υπόψη ηθικούς φραγμούς και κοινωνικά ερωτήματα όταν πρόκειται να πάρει αυτό που θέλει… 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους
Επικοινώνησε τώρα

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο Δον Ζουάν του ζωδιακού κύκλου. Ο Τοξότης σαν ζώδιο συμβολίζει την ελευθερία, και αφού αναλάβει δράση το δύσκολο είναι να καταλάβουμε τα όριά του και που θα σταματήσει. Αυτό το ζώδιο, είναι σίγουρα μια καθαρή περιπέτεια. …από όλες τις απόψεις, με όλες τις έννοιες, και με ότι αυτό συνεπάγεται

Αιγόκερως

Η ευθύνη και η αίσθηση του καθήκοντος είναι δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του αιγόκερου. Ως εκ τούτου, ο Αιγόκερως, ενδεχομένως να συνοδεύσει κάποιον μέχρι τη Γλυφάδα (στο παραπάνω παράδειγμα..), αλλά πιθανότατα χωρίς να καταφέρει να βρει την κατάλληλη στιγμή να κάνει το τολμηρό βήμα και να πάρει αφορμή για να δείξει διαφορετικές προθέσεις… Αχ αυτοί η αιγόκεροι! Καλά παιδιά αλλά λίγο αργά αντανακλαστικά…!

Υδροχόος

Η επαφή είναι γρήγορη τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις. «Από πού είσαι; Πως από εδώ; Πόσο χρονών είσαι; Έχασες κάτι εδώ κοντά; Τι ζώδιο είσαι;» . .. Με λίγα λόγια , κοινωνικότητα, καθαρό στοιχείο του Υδροχόου.

Ιχθύες

Εκστασιάζεται καθώς φαντάζεται μια ζωή ρομαντική και μια αιώνια ευτυχία με τον πρόσωπο που τον συνοδεύει… σε βαθμό που ξεχνιέται και «ταξιδεύει μόνος»… οπότε κάνοντάς του μια οποιαδήποτε ερώτηση, σε ανυποψίαστη στιγμή θα απαντήσει "Συγγνώμη αγάπη, τι ακριβώς ρώτησες..;"

 

Όπως και να έχει, μένει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη. Κάθε ζώδιο, είναι ένας ολόκληρος κόσμος!

 


Astrocenter

Astrocenter