Blog Αστρολογίας by

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Ζώδιο ΚΡΙΟΣ
Οι ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου σας, μειώνονται μέρα με την μέρα, αυτό οφείλεται στις επαναλαμβανόμενες εκρήξεις ζήλιας από το μέρος σας. Προσέξτε γιατί υπάρχουν άτομα που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες σας. Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει ίσως μια πρόταση συνεργασίας αυτό το μήνα που θα τονίσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Η διάθεσή σας βελτιώνεται.


Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ
Ένας ιδιαίτερος μήνας ο Ιούνιος σας εσάς κρύβει εντάσεις και απροσδόκητες εξελίξεις σε ότι αφορά τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις αλλά και τα οικογενειακά όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Το τελευταίο διάστημα είστε αρκετά απασχολημένοι με θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε ακριβοδίκαιοι απέναντι στους υφισταμένους σας. Αυτό το διάστημα είναι προτιμότερο να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ!
Επικοινώνησε τώρα

Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόταση ενός φίλου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Το διάστημα που ακολουθεί θα μπορέσετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες για την επιχείρησή σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε κάποια πλάνα σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Μην παρεμβαίνετε σε θέματα, τα οποία δεν γνωρίζετε καλά. Δώστε χρόνο στον έρωτα αυτό τον μήνα.


Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δείξτε εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας και θα σας βοηθήσει να βγείτε από την καθημερινότητα των επαγγελματικών σας προβλημάτων. Σταματήστε να είστε ευσυγκίνητοι, γιατί θα πέφτετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, θα σας αναγκάσουν να ξεπεράσετε τα όριά σας. Η ενεργητικότητά σας είναι υψηλή και θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα παρά τα εμπόδια που συναντάτε.


Ζώδιο ΛΕΩΝ
Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε ότι συμβαίνει στον κοινωνικό περίγυρο σας. Να έχετε αντικειμενική άποψη και να μην παρασύρεστε από την έντονη φόρτιση που επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας απασχολήσει πολύ η διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων. Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που θα σας ζημιώσουν. Η ώρα είναι τώρα! Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας είναι καλό να τα πραγματοποιήσετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκμεταλλευτείτε επιτέλους τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά από τα μάτια σας, χτίστε ένα καλύτερο μέλλον. Αν έχετε κάποιο καλλιτεχνικό, δημιουργικό πλάνο, μπορείτε τώρα να το κάνετε πραγματικότητα . Νιώθετε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε αν πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες της εποχής. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κλείσετε, τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς κάποια οικονομικής φύσεως συμφωνία.

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ!
Επικοινώνησε τώρα

Ζώδιο ΖΥΓΟΣ

Εκνευρισμός και συναισθηματική φόρτιση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του μήνα και τουλάχιστον εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου θα περάσετε ευχάριστες ώρες. Η αποφασιστικότητα και ο αυθορμητισμός χαρακτηρίζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Η ατυχία που σας κυνηγάει τον τελευταίο καιρό σας έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό.


Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώστε στους δικούς σας αλλά και στους συνεργάτες σας να καταλάβουν πως νοιάζεστε πραγματικά για αυτούς. Μη γίνεστε συνεχώς επικριτικοί και φορτώνετε με άγχος τον σύντροφό σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ξεκάθαρες λύσεις τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό μέτωπο. Δύο νέα πρόσωπα θα εισέλθουν δυναμικά στην καθημερινότητά σας.

 

Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ
Χαλαρώστε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Μην πιέσετε καταστάσεις και προσέξτε τη συμπεριφορά σας διότι μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες. Δώστε κάτι στο σύμπαν και θα σας το επιστρέψει, η θετική ενέργεια πάντα πάνω από όλα. Αυτό τον μήνα η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την δουλειά του, αυτό τον φέρνει σε κακή ψυχολογική διάθεση. 


Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε αποφασισμένοι αυτό το μήνα να δείτε με προσοχή τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και να τα αντιμετωπίσετε. Αναπάντεχες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα προκύψουν για τους γεννημένους στην αρχή του μήνα. Τα έντονα συναισθήματα που έχετε, θα σας οδηγήσουν στο να κλειστείτε στον εαυτό σας. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την Άνιελ!
Επικοινώνησε τώρα

Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα αυτό τον μήνα να συναντήσετε όσοι είστε μόνοι σας ένα μεγάλο έρωτα. Υποθέσεις οικογένειας ή περιουσιακά θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση σε ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Ζώδιο ΙΧΘΥΕΣ
Εάν αισθάνεστε αδύναμοι και δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, είναι προτιμότερο να τις αφήσετε για αργότερα, από το να κάνετε λάθη τα πράγματα θα είναι καλύτερα τον ερχόμενο μήνα. Μην αντιμετωπίζετε με ελαφρότητα τα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Θα πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή στην εργασία σας.