Blog Αστρολογίας by

Ερωτικές προβλέψεις καλοκαιριού 2015

Τι λένε τα άστρα για τους καλοκαιρινούς έρωτες;

Το καλοκαίρι θα μας επισκεφτεί επίσημα στις 21/6 οπού περνάει ο Ήλιος στο ευαίσθητο ζώδιο του καρκίνου και προβλέπεται να είναι από τα ποιο αντιφατικά και παθιασμένα των τελευταίων ετών. Ο Δίας από τον Λέοντα ευνοεί πολύ τον ερωτικό τομέα, δημιουργώντας έντονη ερωτική διάθεση και τη διάθεση για «παιχνίδια », εφιστώντας την προσοχή σε υπερβολές και επικίνδυνα παιχνίδια, με επίκεντρο το ποιος θα επιβληθεί σε ποιον. Οι σχέσεις, για να διατηρηθούν χρειάζονται προσπάθεια, πραγματικό ενδιαφέρον, υπομονή και επιμονή, φροντίδα μα πάνω από όλα χρειάζονται αγάπη ,εμπιστοσύνη και σεβασμό. Ας δούμε όμως τι προβλέπουν τα άστρα αναλυτικά για τα ερωτικά του κάθε ζωδίου αυτό το καλοκαίρι !!!

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από τη Νάγια!        
Κλικ εδώ

ΖΩΔΙΟ ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιο του Λέοντα και την Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο θα λάμπετε , όλο το καλοκαίρι, θα χαλαρώσετε και θα βάλετε το εμείς πάνω από το εγώ, νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και βάζετε τέλος σε ζητήματα που σας βασανίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Μια μοιραία συνάντηση θα φέρει ανατροπές (Ιούνιο-Ιούλιο)μια σχέση που αν διατηρηθεί και μετά την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 28 Σεπτεμβρίου θα εξελιχθεί σε σχέση αγάπης και ζωής. 

 

ΖΩΔΙΟ ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία να βρίσκεται μέχρι τις 11 Αυγούστου στον οικείο τέταρτο οίκο σας, η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σας. Στης 11 Αυγούστου ο Δίας περνάει στον ερωτικό πέμπτο οίκο ο έρωτας εντείνεται και έρχονται χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας. Με την έκλειψη Ηλίου (13 Σεπτεμβρίου)στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου αλλά και την Αφροδίτη ανάδρομη σε αυτό ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να γεννηθεί ,η ένα παιδί να έρθει στη ζωή σας...

 

ΖΩΔΙΟ ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντιφατικό αυτό το καλοκαίρι , απελευθερώνεστε δυστυχώς όχι αναίμακτα ,από παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα. Ο Δίας στις 11 Αυγούστου περνά στον οικείο τέταρτο οίκο σας και σας σπρώχνει να αφήσετε πίσω σας τις λάθος δεσμεύσεις για να αναλάβετε τις σωστές δεσμεύσεις. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα φέρει νέες γνωριμίες από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου και θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από τη Νάγια!        
Κλικ εδώ

ΖΩΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη σας χαμογελάει το φετινό καλοκαίρι ,ο Δίας στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας από τις 11 Αυγούστου, σας χαρίζει σημαντική υποστήριξη, σας βγάζει από την απομόνωσή και σας βοηθάει να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν. Έρωτας, πάθος και λάμψη σας περιμένει, απαλλαγμένοι οριστικά από ότι σας κρατούσε δέσμιους.

 

ΖΩΔΙΟ ΛΕΩΝ

Ο Δίας που θα βρίσκεται ως τις 11 Αυγούστου στο ζώδιο σας ευνοεί τον τομέα των σχέσεων και σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, αλλά μάχεται εναντίον του Κρόνου και της ανάδρομης Αφροδίτης ( 25 Ιουλίου και 6 Σεπτεμβρίου)που επιβάλουν αποχωρισμούς σχέσεων και καταστάσεων, που δεν σας εξελίσσουν πια.

 

ΖΩΔΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλες αλλαγές σας φέρνει αυτό το καλοκαίρι η Αφροδίτη από 5 Ιουνίου ως της 8 Οκτωβρίου και ο Δίας ως τις 11 Αυγούστου, θα βρίσκονται στον δωδέκατο εσωστρεφή οίκο σας και σας ωθούν στο να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται προδιαθέτουν για εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο που θα σας βγάλουν από τέλματα χρόνων και θα σας οδηγήσουν σε ένα καινούριο κύκλο θετικών επιλογών. Στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνάει στο ζώδιο σας φέρνοντας νέες ευκαιρίες και επιλογές. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από τη Νάγια!        
Κλικ εδώ

ΖΩΔΙΟ ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας που θα βρίσκεται στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, μέχρι τις 11 Αυγούστου σας υπόσχεται ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο πάθος, περνώντας όμως στις 11 Αυγούστου στον δωδέκατο εσωστρεφή οίκο σας ,δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

 

ΖΩΔΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα φέρνει το πέρασμα του Δία στις 11 Αυγούστου στον ενδέκατο φιλικό οίκο σας, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σας. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά, όσοι είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για μια γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση με πολύ καλή εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για έναν απόγονο.

 

ΖΩΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ

Τέλος εποχής σηματοδοτεί για εσάς το φετινό καλοκαίρι, αφήνεται πίσω σας το παρελθόν και σαν ελεύθεροι ποια άνθρωποι χαράζεται μια καινούρια πορεία ζωής. Ο κυβερνήτης σας Δίας, θα βρίσκεται ως τις 11 Αυγούστου, στον επεκτατικό ένατο οίκο και σας δίνει ευκαιρίες για νέες, γνωριμίες, ταξίδια και χαλάρωση.  

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από τη Νάγια!        
Κλικ εδώ

ΖΩΔΙΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο πλευρό σας όλο το καλοκαίρι θα είστε από τους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού, νέοι έρωτες σας χτυπούν την πόρτα και η αγάπη φωτίζει με τη λάμψη του παραμυθιού την καθημερινότητα σας. Στις 11 Αυγούστου ο Δίας περνά στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και από την θέση αυτή σας φέρνει ευχάριστες συναναστροφές, επαφές με καλοπροαίρετους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε συναισθηματικά ήρεμοι και απελευθερωμένοι. 

 

ΖΩΔΙΟ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι σας βρίσκει να φροντίζεται τον εαυτό σας και να αφήνετε τους άλλους να σας κακομάθουν. Αν είστε μόνος/η, ο Δίας και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σταθερών σχέσεων σύντομα θα σας φέρουν μια νέα γνωριμία και θα δημιουργήσετε δεσμό με κυρίαρχο στοιχείο το σεξουαλικό πάθος αλλά και την σταθερότητα που ζητάει ο Κρόνος από τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας

 

ΖΩΔΙΟ ΙΧΘΥΣ 

Αυτό το καλοκαίρι σας ζητά να πατήσετε γερά στα πόδια σας, αφήνεται για τα καλά πίσω το παρελθόν ,συνειδητοποιώντας πως είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε νέα ευτυχία και χαρά στη ζωή σας. Μεγάλος σύμμαχος σε αυτή σας την προσπάθεια ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Μια νέα γνωριμία, ενώ θα είστε σε ταξίδι εξελίσσεται σε λαμπερή σχέση με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.