Blog Αστρολογίας by

Δείτε τα πράγματα από τη θετική πλευρά!

Astrocenter

Astrocenter

Τι πρέπει να κάνω για να είμαι θετικός;

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Όλοι μας επιθυμούμε μια ζωή ειρηνική και γεμάτη χαρά και ηρεμία, και αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν έχουμε το μυαλό μας καθαρό και τη σκέψη μας θετική!

Εάν δημιουργήσουμε τη συνήθεια να μιλάμε θετικά για κάτι, ανεξάρτητα με το τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μειώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές σας, συνηθισμένο φαινόμενο στη ζωή άλλωστε. Όταν κάνουμε το καλό, μας κριτικάρουν, και όταν κάνουμε κάτι που δεν είναι καλό, πάλι μας κριτικάρουν! Οπότε αγαπητέ αναγνώστη, μην επικεντρώνεσαι σε αυτό που λένε οι άλλοι για εσένα αλλά επικεντρώσου στο πως θα αναπτύξεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου, αποβάλλοντας την αρνητική που όλοι έχουμε… Για να το καταφέρεις αυτό,  σε ένα πρώτο στάδιο θα πρέπει να κλείσεις να αποβάλλεις κάθε διάθεση για επίκριση, ζήλια, γλωσσοφαγιά για τους άλλους. Αυτό είναι το πρώτο βασικό βήμα για να κρατήσεις τη σκέψη σου σε μια κατάσταση θετικής σκέψης.

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους και ταρωμάντες
Επικοινώνησε τώρα

 

Θα πρέπει να αναγνωρίσεις τη δύναμη μέσα σου που μπορεί να επιτύχεις και να κάνεις πραγματικότητα αυτό που θέλεις για τη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να δίνεις θετική προοπτική στα πράγματα.

Η δύναμη για να το πετύχεις δεν βρίσκεται στον έξω κόσμο, αλλά μέσα σου. Όμως, με τις αρνητικές σκέψεις που μπορείς να έχεις, όλη η ουσία και η δύναμη που κρύβεις μέσα σου εξασθενεί κι έτσι χάνεις την ευκαιρία που θα σε εξυψώσει στο σύμπαν.

Υπάρχουν ασκήσεις για να εκτονώσει κανείς την ένταση του νευρικού συστήματος, για να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση, για να μάθει να αναπνέει βαθιά και να διοχετεύσει το οξυγόνο στον εγκέφαλό του, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει βαθιά! Απέφυγε να πάρεις λαθεμένες αποφάσεις, για να εξισορροπήσεις το αδενικό σου σύστημα, για να αποβάλλεις τοξικά συναισθήματα, να ενδυναμώσεις το νου, να ενισχύσεις κέντρα του εγκεφάλου και φυσικά την την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά.

Οι ασκήσεις για να γνωρίσεις και να διαχειριστείς τα συναισθήματα με σκοπό την ανάπτυξη μιας προσωπικής αυτονομίας έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα στα άτομα που τις ακολούθησαν, βοηθώντας τα έτσι να αναγνωρίσουν την κατάστασή τους και να ζήσουν το παρόν κάνοντας σχεδόν αποκλειστικά θετικές σκέψεις.

Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι η επιτυχία είναι δικαίωμα όλων, να αποβάλλεις εντελώς την ιδέα της αποτυχίας, του φόβου, του εκνευρισμού κτλ…. Πρέπει πάντα να διατηρείς το μυαλό καθαρό και τις σκέψεις προς τη θετική πλευρά!

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους και ταρωμάντες
Επικοινώνησε τώρα

 

Η καλύτερη πηγή αυτοεκτίμησης, είναι η θετική σκέψη. Αντικατέστησε οδυνηρές και αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος με αγάπη και συγχώρεση και σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα θα γεμίζεις όλο και περισσότερο με σιγουριά και εσωτερική γαλήνη.

Θετική σκέψη δεν σημαίνει ονειροπολώ ούτε ότι κυνηγάω κάποια ουτοπία. Σημαίνει, πριμοδοτώ την όψη των πραγμάτων που θα αποφέρουν θετική έκβαση σε σχέση με τις προσδοκίες μου. Και αφού καταλάβω ποιες είναι αυτές, τις επιδιώκω. Ψάξε καλά να βρεις τι υπάρχει μέσα σου, τι είναι αυτό που θες πραγματικά στη ζωή και από ζωή, ποια είναι η δραστηριότητα που σε κάνει ευτυχισμένο, πόσο αξίζει ή πόσο θα έπρεπε να πληρώσεις για να τα καταφέρεις και προσπάθησε να δεις πέρα από όλα αυτά. Επιδίωξέ το από τώρα και θα αναπτύξεις σύντομα την θετική πλευρά του εαυτού σου.


Astrocenter

Astrocenter