Blog Αστρολογίας by

Τι προβλέπουν τα όνειρα;

Astrocenter

Astrocenter

Όνειρα και προβλέψεις

Αν με το που ξυπνήσετε το πρωί δεν δώσατε σημασία στα όνειρα σας, θα δείτε ότι μετά από λίγο θα χρειαστείτε μια μικρή προσπάθεια για να τα ξαναθυμηθείτε. Διαβάζοντας όμως αυτό τοάρθρο θα μάθετε μερικά κόλπα όχι μόνο για να θυμάστε καλύτερα τα όνειρά σας αλλά επίσης θα δείτε πόσο και πόσο ενδιαφέρον είναι να τα ερμηνεύετε

Προτού σας δώσουμε κάποιες ερμηνείες ονείρων θα σας πούμε κάποιους τρόπους για να θυμάστε καλύτερα τα όνειρά σας: 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

 

* Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει θέληση. Επαναλάβετε: «Θα πρέπει να θυμάμαι τα όνειρά μου"

* Πριν πάτε στο κρεβάτι πιείτε μισό ποτήρι νερό. Και πείτε στον εαυτό σας ότι όταν ξυπνήσετε θα θυμάστε τα όνειρά σας και θα πιείτε το υπόλοιπο νερό στο ποτήρι σας. Με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζετε το ασυνείδητο σας καθώς και τη μνήμη σας.

* Σημειώστε τα όνειρά σας σε ένα τετράδιο ή σημειωματάριο μόλις ξυπνήσετε. Γράψτε ό, τι θυμάστε, εικόνες, λεπτομέρειες, χρώματα...κ.λπ. Στη συνέχεια, περιγράψτε συναισθήματα ή πως νιώσατε κατά το όνειρο.

* Αν είστε καλοί στο σχέδιο, σχεδιάστε αυτό που είδατε στο όνειρό σας

* Ξαναδιαβάστε το βιβλιάριο σας πριν πάτε για ύπνο, αυτό θα τονώσει τη μνήμη σας για τα όνειρα.

 

Υπάρχουν πολλοί ονειροκρίτες και λεξικά για την ερμηνεία των ονείρων. Και πράγματι, μπορούν να σας βοηθήσουν στην ερμηνεία, αλλά να ξέρετε ότι ουσιαστικά σας δίνουν απλά μια ιδέα.

Αντικείμενα, στιγμές και γεγονότα που εμφανίζονται στα όνειρά σας έχουν μια ερμηνεία που είναι μοναδική για τον καθένα από εμάς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει το ίδιο υπόβαθρο (πνευματικό/ψυχολογικό), τα ίδια συναισθήματα και τις ίδιες εμπειρίες. Κάθε όνειρο είναι συνδεδεμένο με μια δική του «πραγματικότητα». Ως εκ τούτου, για να τα ερμηνεύσει κάποιος, είναι απαραίτητο πάνω πρώτα από όλα να τα τοποθετήσει στο πλαίσιο της κάθε προσωπικής εμπειρίας με την οποία το κάθε όνειρο συνδέεται. Η διαδικασία αυτή δεν είναι καθόλου απλή και απαιτεί καλή γνώση κι εμπειρία.

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

Να θυμάστε ότι ένα όνειρο ενώνει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα και για αυτό το λόγο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τα όνειρα. Όχι απαραίτητα για να ερμηνεύσουμε το μέλλον ή για να κάνουμε προβλέψεις, αλλά και για να γνωρίσουμε καλύτερα διάφορες καταστάσεις και πως το ίδιο μας το Είναι δρα και αντιδρά σε διάφορες καταστάσεις. 

Βέβαια, υπάρχουν και όνειρα τα οποία μπορεί να συνδέονται με εμπειρίες που ακόμα δεν έχουμε βιώσει, και αυτά θεωρούνται κατά μία έννοια «προφητικά».

Με αυτή την άσκηση θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε κάθε φορά καλύτερα αλλά και θα βελτιώσετε πτυχές της προσωπικότητάς σας.

 

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ερμηνείες σημείων στα όνειρα: 

Όπλα: βία, επιθετικότητα, απειλή, κίνδυνος τριγύρω. 

Όρεξη: Οικογενειακή απώλεια. Προβλήματα υγείας. Σπατάλη των χρημάτων. Κίνδυνος.

Εραστές: Ματαιοδοξία. Ηδονή. Το εξιδανικευμένο εσωτερικό Εγώ. Η αίσθηση του να γίνεται κάποιος αρεστός και ποθητός. Κουρασμένοι από τη ρουτίνα και πρόθυμοι να δοκιμάστε το νέο και το απαγορευμένο. 

Χορός: Μια αλλαγή προς το καλύτερο. Επιτυχία στα αισθηματικά. Πολύ ευημερία. Ανάγκη για ελευθερία. Ανεξαρτητοποίηση από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε

Μωρό: Ευτυχία. Αναγέννηση. Εμπιστοσύνη. Καθαρό κι ευτυχισμένο μωρό σημαίνει μια νέα αρχή, νέες φιλίες και ευκαιρίες. Ένα μωρό κλαίει είναι σημάδι άγχους ή / και την επιθυμία κάποιου να τραβήξει προσοχή. 

Εκκλησία: Πολύ ευτυχία. Πνευματικές πεποιθήσεις. Η ανάγκη του να είναι κάποιος αγαπητός από τον Θεό. 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από έγκυρους αστρολόγους!
Επικοινώνησε τώρα

Καπέλο: Κάλυψη και προστασία. Αίσθηση κάποιου του ότι έχει ήδη γίνει ενήλικας.  

Σαρκοφάγος: Περιέχει τους νεκρούς. Η ετοιμότητα κάποιου να θάψει κάτι. Αναμονή δυσάρεστης θέας. 

Ομίχλη: Μυστήριο, μελαγχολία. 

Νύφη: (γάμου) Η ετοιμότητα κάποιου να δεχθεί κάτι καινούριο. 

Σύννεφα: Μετάβαση. Μετακίνηση (είσοδος/έξοδος) μέσα σε καταστάσεις σύγχυσης. Το τοπίο μπορεί να είναι θολό ή ξεκάθαρο. 

Γυμνός: έκθεση στο κοινό. Εκτεθειμένος. Ευάλωτος. Απώλεια φιλοδοξίας. Κάποιος που ονειρεύεται γυμνούς μπορείς να σημαίνει έκθεση, φόβο να σταθεί μπροστά σε κοινό, φόβο για γελοιοποίηση, φόβο για ντροπή, άγχος και στρες.


Astrocenter

Astrocenter