Blog Αστρολογίας by

Το Ταρωσκόπιο του Μαΐου

Μία διαισθητική ματιά στα ζώδια, μέσω της Ταρώ

 

ΚΡΙΟΣ:

ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ: Το Δέκα Κούπα είναι μία απ’ τις πιο θετικές κάρτες της Ταρώ και δίνει την υπόσχεση ότι ο Μάιος θα φέρει εις πέρας κάποια υπόθεση που είναι σημαντική για εσάς στο συναισθηματικό επίπεδο. Για κάποιους από εσάς αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, κλείνοντας θριαμβευτικά τον προηγούμενο κύκλο κι ανοίγοντας ένας νέο κεφάλαιο, ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσετε μία επιτυχία που θα σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε με θετικό τρόπο την αξία σας. Προσοχή στις υπερβολές στο ποτό και στα οικογενειακά καβγαδάκια!

Λέξη Κλειδί: Ικανοποίηση

 

ΤΑΥΡΟΣ:

ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ: Οι Ταύροι φαίνεται πως θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια σε συναντήσεις με καινούργια και παλιά πρόσωπα. Φίλοι, εραστές και οι συναισθηματικές ισορροπίες που θα επιδιώξετε να κρατήσετε -ή να καταστρέψετε-, θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το Μάιο. Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που μπορεί να σας φανεί ότι είναι η αδελφή ψυχής σας, αλλά καλό θα είναι να προχωρήσετε με αργά βήματα. Κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά, αλλά μην παίρνετε τα συναισθήματα πολύ τοις μετρητοίς! Εναλλάσσονται όπως τα κύματα της θάλασσας!

Λέξη Κλειδί: Συνάντηση

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την ταρωμάντη Κάσσυ!
Επικοινώνησε τώρα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ: Φαίνεται πως μία καινούργια πόρτα ανοίγεται μπροστά σας το Μάιο, που μπορεί να πάρει τη μορφή κάποιας επαγγελματικής προσφοράς, ενός χρηματικού ποσού που περιμένατε καιρό και δεν έλεγε να φτάσει ή ακόμα ενός δώρου που μπορεί να πάρετε αναπάντεχα. Επαγγελματικές ευκαιρίες ευνοούνται, αλλά προσέξτε να μην προσπεράσετε κάτι καλό, μόνο και μόνο επειδή δε μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εικόνα απ’ την αρχή. Ο Άσσος των Πεντάκτινων δίνει την υπόσχεση μελλοντικής σταθερότητας αν είστε πρόθυμοι να επιμείνετε και να δουλέψετε γι’ αυτό που επιδιώκετε.

Λέξη Κλειδί: Ευκαιρία

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο ΜΑΓΟΣ: Το μήνα Μάιο θα κληθείτε ν’ αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες για τα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να θεωρήσετε ότι βάζοντας τον εαυτό σας πάνω απ’ όλους δεν είναι ηθικά σωστό, όμως αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να κάνετε! Οι διανοητικές σας ικανότητες είναι αυξημένες και θα σας δοθεί η ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε και ν’ αξιοποιήσετε χαρίσματα που έχετε και είχατε παραμελήσει. Μη σας κάνει εντύπωση αν βιώσετε περίεργες «συμπτώσεις», συναντήσεις και γεγονότα που μπορεί να έχουν μια μαγική χροιά. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες, αφού μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα ή μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε εσείς!

Λέξη Κλειδί: Δράση

 

ΛΕΩΝ:

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ: Ο Μάιος θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο εσωστρεφείς, δημιουργώντας την ανάγκη να κατανοήσετε πράγματα για τον εαυτό σας και τους άλλους σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο. Κάποιοι από σας μπορεί ν’ αποφασίσετε ν’ αποτραβηχτείτε λίγο από την κοινωνική δραστηριότητα, καθώς η ανάγκη για ηρεμία και διαύγεια φαίνεται να γίνεται επιτακτική. Ένα άτομο που θα λειτουργήσει ως δάσκαλος ή συμβουλάτορας θα εμφανιστεί στη ζωή κάποιων από εσάς. Μη διστάσετε ν’ ακούσετε αυτά που θα έχει να σας πει. Κι ενώ μία περίοδος ηρεμίας και εσωστρέφειας μπορεί να είναι πολύ δημιουργική για τον ψυχικό μας κόσμο, φροντίστε να μην το παρακάνετε με την απομόνωση!

Λέξη Κλειδί: Ενδοσκόπηση

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ:  Ο Μάιος θα τεστάρει πόσο καλά ξέρετε να κρατάτε τις ισορροπίες. Δουλειά και οικογένεια, φίλοι και εραστές, έσοδα κι έξοδα και ούτω καθεξής. Και ναι, κάποιες φορές η ισορροπία θα φαίνεται πολύ εύθραυστη και θα κληθείτε ν’ αποδείξετε πόσο τελικά προσαρμοστικοί είστε. Πόσο αντιστέκεστε ή καλωσορίζετε τις αλλαγές; Διπλές ευκαιρίες ενδέχεται να εμφανιστούν ξαφνικά, επαγγελματικές ή ακόμα και ερωτικές και θα πρέπει ν’ αποφασίσετε ποια από τις δυο είναι προς όφελός σας, ζυγίζοντας προσεκτικά την κατάσταση. Αρκεί να θυμάστε ότι δεν είναι τα πάντα κάτω από τον έλεγχό σας κι ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Για τα υπόλοιπα, αποφασίζει η ζωή.

Λέξη Κλειδί: Αλλαγή

 

ΖΥΓΟΣ:

ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ: Ο Μάιος θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία κι επανένωση με παλιούς φίλους και συγγενείς. Οι κοινωνικές δραστηριότητες φαίνεται να είναι στα φόρτε τους και οι σχέσεις σας με γυναίκες βελτιώνονται, αφού θα αισθανθείτε πιο πρόθυμοι στο ν’ αφήσετε πίσω σας παρεξηγήσεις και διενέξεις του παρελθόντος. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε κάποια ομαδική εργασία ή θ’ αποφασίσετε να γίνετε μέλος εκείνης της ομάδας που από καιρό σκεφτόσασταν. Μην εκπλαγείτε αν υποθέσεις που έμοιαζαν μπλοκαρισμένες για καιρό αρχίσουν να κινούνται με γρήγορους ρυθμούς!

Λέξη Κλειδί: Ροή

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΟΥΠΑ: Μία ευκαιρία για νέα αρχή στο συναισθηματικό επίπεδο σας επιφυλάσσει ο Μάιος, ενώ κάποιο μήνυμα, τηλεφώνημα ή πρόσκληση θα σας δώσει ελπίδα πως επιτέλους αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε και δημιουργήσετε στο μυαλό σας μία ρομαντική ιστορία που θα είναι λιγότερο ρεαλιστική απ’ ό,τι η πραγματικότητα σας δείχνει. Φαίνεται πως έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε κι ο Ακόλουθος Κούπα σας συμβουλεύει να το κάνετε, μέσω της σύνδεσης με την παιχνιδιάρικη, παιδική πλευρά σας, που φαίνεται συστηματικά να αγνοείτε εν ονόματι της σοβαρότητας.

Λέξη Κλειδί: Αθωότητα

 

Προσωπικές προβλέψεις και συμβουλές από την ταρωμάντη Κάσσυ!
Επικοινώνησε τώρα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

ΤΟ ΕΠΤΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ: Τελικά αξίζει τον κόπο να περιμένω; Αυτή θα είναι η επωδός αυτού του μήνα για σας. Φαίνεται πως έχετε επενδύσει χρόνο και ενέργεια σε μία κατάσταση που καθυστερεί να φέρει τ’ αποτελέσματα που θέλετε κι αυτό σας κάνει να πιστεύετε πως η αποτυχία είναι κοντά. Ο Μάιος όμως θ’ αρχίσει να σας δίνει ενδείξεις που θα σας επιτρέψουν να διακρίνετε αν τελικά έχει νόημα να επενδύεται σε κάτι/κάποιον που χρειάζεται αρκετό χρόνο για εξελιχθεί. Αν κοιτάξετε όμως πίσω, θα δείτε πως τελικά η αναμονή δεν ήταν τόσο άκαρπη όσο φανταζόσαστε. Μπορεί αυτό που είχατε στο μυαλό σας να μην έγινε ακόμη, αλλά για αναρωτηθείτε: Τί κερδίσατε στην πορεία;

Λέξη Κλειδί: Διάκριση

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 

ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ: Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε την επιθυμία για ένα διάλειμμα και φροντίστε να το κάνετε. Δε θα σας κατηγορήσει κανείς πως καταθέτετε τα όπλα! Δείτε το περισσότερο ως μία ευκαιρία ν' ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, να σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και ν' αποφασίσετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Φροντίστε όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα σας. Κάποιοι από εσάς θα έχουν την ευκαιρία για μία σύντομη ανάπαυλα ή απόδραση από τη ρουτίνα που θα σας αναζωογονήσει. Θα αποκτήσετε την πολυπόθητη διαύγεια πνεύματος όταν ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Μη μείνετε όμως στην απραξία για πολύ! Πολύ σύντομα, θα πρέπει ν' αναλάβετε και πάλι δράση!

Λέξη Κλειδί: Διάλειμμα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

ΤΟ ΑΡΜΑ: Το Μάιο θα βάλετε κάποιο στόχο που θα θελήσετε να πετύχετε με κάθε τρόπο. Καθώς όμως εστιάζετε με όλες σας τις δυνάμεις σ' αυτό που βλέπετε μπροστά σας, φροντίστε να παραμερίσετε λίγο τις παρωπίδες, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τσαλαπατήσετε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά σας! Κι όταν θα το συνειδητοποιήσετε αυτό, ίσως είναι πολύ αργά. Κάποιοι θα χρειαστεί να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα έχετε συνδιαλλαγές με άτομα από το εξωτερικό. Φροντίστε μη κοιτώντας το δέντρο, χάσετε το δάσος!

Λέξη Κλειδί: Αποφασιστικότητα

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Η ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ: Θα έχετε την τάση να γκρινιάζετε ανελέητα το Μάιο, αλλά μην το παρακάνετε, αφενός γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο αισθάνεστε πως είναι κι αφετέρου γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν οι γκρινιάρηδες! Η Ντάμα Κούπα σίγουρα φέρνει κάποια συναισθηματικά πάνω-κάτω, αλλά από την άλλη προσφέρει την ευκαιρία να δείτε την ερωτική σας ζωή κάτω από ένα πρίσμα ωριμότητας και σύνεσης. Αν μία κατάσταση δε σας εξυπηρετεί πια, καιρός είναι να φύγετε από το συναισθηματικό μπλοκάρισμα και να κάνετε κάτι γι' αυτό. Απ' την άλλη, υπάρχουν πολλοί και πολλά στη ζωή σας που παρακαλούν για τη φροντίδα σας. Μήπως είναι καιρός να κοιτάξετε λίγο πέρα από το τί αισθάνεστε την κάθε στιγμή;

Λέξη Κλειδί: Φροντίδα